Førstehold

EfB og Kasper Pedersen stopper samarbejdet

Esbjerg fB og forsvarsspiller Kasper Pedersen er blevet enige om at stoppe samarbejdet før den oprindelige aftale udløb, og han er dermed fri til at finde en ny klub.

28-årige Kasper Pedersen har spillet sin sidste kamp for Esbjerg fB, idet parterne er blevet enige om at ophæve den kontrakt, der oprindelig stod til udløb i 2023.

Brian Bo Knudsen, adm. direktør i EfB, fortæller:

– Vi har en stor konkurrence om pladserne i forsvaret, og har i den forbindelse haft en konstruktiv dialog med Kasper Pedersen omkring situationen. I fællesskab er vi så blevet enige om, at han kan kigge på mulighederne for at fortsætte karrieren et andet sted, og vi ønsker Kasper alt det bedste fremover. Han har hver eneste dag leveret professionelt i EfB og været klubben en god repræsentant både på og uden for banen.

Kasper Pedersen tilføjer:

– Jeg har lært en masse gode mennesker at kende i klubben og i byen på trods af, det blev et relativt kort ophold for mig. Jeg havde naturligvis håbet på, at vi rykkede op i Superligaen i foråret, men sådan skulle det ikke gå, så nu ønsker jeg holdet alt det bedste det kommende år, og håber, målet bliver indfriet.

Pedersen, kom til EfB i vinter, og nåede 12 kampe og et mål.

Næste Hjemmekamp
fredag d. 26. april - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo