Sydvestjysk Fodbold Samarbejde

EfB – Skive spilles i Vejen

Esbjerg fB har valgt at placere opstartens sidste træningskamp hos samarbejdsklubben Vejen SF. Opgøret mod Skive IK spilles fredag d. 29. juli.

Fredag d. 29. juli kl. 19.00 er der lagt op til fodboldfest på Vejen Stadion, når Esbjerg fB pudser formen af mod Skive IK i den sidste træningskamp, inden det bliver alvor i først Sydbank Pokalen og dernæst 2. division.

Kampen er placeret hos Vejen SF, der er en af 49 klubber i sammenslutningen Sydvestjysk Fodbold Samarbejde, efter ønske af EfB.

Det sker som et led i strategien om, at klubsamarbejdet i de kommende år skal fylde endnu mere, fortæller adm. direktør Jens Hammer Sørensen:

– Sydvestjysk Fodbold Samarbejde er en strategisk hjørnesten i EfB med en lang og flot tradition for opbakning på Blue Water Arena og udvikling af dygtige spillere, der har nået førsteholdet og senere udenlandske klubber og landshold. Vi er glade for de mange ildsjæle i regionen, der brænder for hver enkelt klub og som dagligt får tingene til at ske, så en masse glade drenge og piger kan opnå de glæder, der er forbundet med fodboldspillet uanset niveau.

– Vi har det seneste halve år tilført ressourcer til klubsamarbejdet, og været på besøg hos alle klubber med trænere, spillere og ledere for at dele ud af vores erfaringer, få idéer til nye koncepter og meget andet. Det kommer vi til at fortsætte samtidig med, vi søsætter nye initiativer, og det er blandt andet, at spille minimum én træningskamp hver sommer ude i regionen. Nu skal vi besøge Vejen, som virkelig skal roses for forarbejdet, og det glæder vi os helt enormt meget til. Vi håber på en god sommeraften, hvor der vil være mange mennesker på lægterne, og vi vil gøre vores til at bidrage til festen med godt fodboldspil på banen og masser af tid til autografskrivninger efter kampen.

Der vil være gratis entré til opgøret på Rolighedsvej 1 i Vejen.

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo