Førstehold

EfB skriver kontrakt med 15-årigt talent

Esbjerg fB har lavet en aftale med Noah Strandby Oliver, der løber frem til udgangen af 2023. Midtbanespilleren har en fortid i Hjerting IF.

Noah Strandby Oliver har på sin 15-års fødselsdag underskrevet karrierens første aftale, idet midtbanespilleren nu er en del af Esbjerg fB frem til og med 2023.

Strandby Oliver, der begår sig bedst på kanten, har en fortid i EfB’s samarbejdsklub Hjerting IF.

Akademichef Lars Vind fremhæver Strandby Olivers spidskompetencer, og ser frem til at følge udviklingen i de kommende sæsoner.

– Vi efterlever vores strategi om at lave langvarige aftaler med vores største talenter, og Noah Strandby Oliver er en af disse. Han er en spændende, offensiv spiller, der med sin gode fart kan dække flere positioner. Herudover besidder Noah en god spilintelligens, og vi ser frem til at videreudvikle og følge ham fremadrettet, siger han.

Midtbanespilleren er stolt over sin aftale, og glæder sig til at udvikle sig yderligere i EfB’s rammer.

– Jeg er selvfølgelig meget glad for at have underskrevet en kontrakt med EfB, og ser nu bare frem til at fortsætte det hårde arbejde. Jeg har det godt i klubben blandt mine trænere og holdkammerater, så det er et perfekt sted for mig at være, siger Noah Strandby Oliver.

Han går i 8. klasse på Vitaskolen i Esbjerg ved siden af fodbolden i EfB.

Næste Hjemmekamp
lørdag d. 20. juli - kl. 16.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo - logo