Førstehold

EfB skriver kontrakt med Marcus Gudmann

Efter en succesfuld prøvetræning har Esbjerg fB lavet en aftale med forsvarsspiller Marcus Gudmann frem til sommeren 2023.

Esbjerg fB har haft Marcus Gudmann med på træningsbanen i sæsonforberedelserne, og den 21-årige forsvarsspiller har leveret et godt indtryk, hvilket nu betyder, at parterne er blevet enige om en to-årig kontrakt gældende fra d. 1. juli 2021.

Brian Bo Knudsen, adm. direktør i EfB, fortæller:

– Marcus Gudmann er en spiller, vi har haft kendskab til gennem flere sæsoner, så det var oplagt at invitere ham med til træning i sidste uge med henblik på at lære hinanden bedre at kende. Her har Marcus sat et meget positivt aftryk både på og udenfor banen, og vi har fået bekræftet, at han er en dygtig fodboldspiller, som vi nu glæder os til at se mere til fremover.

Marcus Gudmann, der tidligere har repræsenteret det danske U18- og U19-landshold, er glad for, at han fremover skal trække i den blå-hvide trøje.

– Jeg er naturligvis glad for, at det efter en god uge med holdet er endt ud i en aftale for de næste sæsoner. EfB er en stor klub med fantastiske faciliteter og samtidig høje ambitioner, hvor det eneste mål for det kommende år er oprykning til Superligaen, hvilket jeg glæder mig til at være en del af. Jeg er faldet godt til blandt holdkammeraterne, som har været meget åbne, og det blev endnu lettere af, at jeg kendte Strunck og Tranberg fra tidligere samt et par af de andre fra ungdomslandsholdene, siger han.

Fakta:
Navn: Marcus Mustac Gudmann
Født: D. 27. februar 2000
Tidligere klubber: FC Nordsjælland, FC Roskilde, Kolding IF

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo