Klub

EfB skriver kontrakt med Troelsen

18-årige Andreas Troelsen har sat sin signatur på en ny aftale med Esbjerg fB således, at parterne nu har papir på hinanden frem til sommeren 2025.

Esbjerg fB har skrevet kontrakt med Andreas Troelsen, og forsvarstalentet, der primært gør sig på venstre back, har med sin underskrift nu fremtiden på plads de næste tre år frem til og med juni 2025.

Troelsen kom til EfB som U15-spiller fra Skjern GF, og fik i seneste sæson debut på førsteholdet samt det danske U19-landshold.

Adm. direktør Jens Hammer Sørensen glæder sig derfor over, der nu er lavet en længerevarende aftale.

– Andreas Troelsen er en dygtig spiller med et stort talent, hvilket vi så prøver på tidligere på året, og det har været vigtigt for os at få forlænget samarbejdet. Han har tilbragt mange af sine ungdomsår i EfB, og kender derfor klubben og spillestilen, ligesom det samtidig er enormt vigtigt for os at bringe vores egne spillere op på førsteholdet. Der er ingen tvivl om, at Andreas vil få mange kampe de kommende år, så vi er glade og tilfredse med aftalen, fortæller han.

Troelsen er ligeledes glad for at have sin fodboldfremtid på plads, og ser først og fremmest frem til den kommende sæson.

– Jeg ser EfB som en oplagt klub for mig at fortsætte min udvikling i, så jeg glæder mig over, at jeg nu kan fortsætte her. Det kommer til at kræve hårdt arbejde at bide sig fast på holdet, men det er jeg klar til at investere, og så tror jeg på muligheden for masser af spilletid. Samtidig er jeg en ambitiøs spiller, og jeg kan godt lide, at klubben har meldt ud, vi skal rykke op i NordicBet Ligaen næste sommer. Det håber og tror jeg, vi kan lykkes med i fællesskab, siger han.

Andreas Troelsen har hidtil spillet 11 kampe for EfB med et mål til følge. Han får trøje nummer 5.

Næste Hjemmekamp
søndag d. 4. august - kl. 14.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo - logo