Akademi

EfB skriver kontrakt med U15-forsvarer

Esbjerg fB har skrevet kontrakt med 15-årige Viktor Frik, så forvarsspilleren nu har papir på sin fodboldfremtid til udgangen af 2025.

15-årige Viktor Frik har på sin fødselsdag netop underskrevet fodboldkarrierens første aftale, idet forsvarsspilleren har sat sin signatur på en aftale med Esbjerg fB, der løber frem til 31. december 2025.

Frik, der begår sig centralt i bagkæden, spiller til dagligt på EfB’s U15-hold. Han kom til fra samarbejdsklubben Ribe BK i 2020.

Talentchef Anders Brynaa fremhæver blandt andet Friks vilje, når han sætter ord på aftalen:

– Viktor Frik er en fysisk, stærk forsvarsspiller, som sætter en ære i hårdt arbejde. Samtidig har Viktor en god indstilling til både træning og kamp, og han ønsker hele tiden at forbedre sig på de fokusområder, som trænerne opstiller. Vi ser frem til det fortsatte samarbejde, og glæder os til at følge udviklingen tæt de næste år.

Hovedpersonen, der er omkring DBU’s U15-landshold, er stolt over at have skrevet sin første kontrakt, og drømmer om at nå førsteholdet en dag:

– Det er en stor dag for mig, for det er noget, jeg har drømt om siden, jeg var lille. Det er sådan en dag, man arbejder efter at nå, og jeg kunne ikke være et bedre sted end i EfB, hvor miljøet er rigtig godt blandt holdkammerater og trænere. Nu skal jeg bare udvikle mig yderligere hver dag, og så gå efter det helt store mål, som er førsteholdet og kampe på Blue Water Arena.

Sideløbende med fodbolden i EfB går Viktor Frik i 8. klasse på Vitaskolen.

Næste Hjemmekamp
søndag d. 4. august - kl. 14.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo - logo