Akademi

EfB skriver kontrakt med U15-offensiv

Esbjerg fB har skrevet kontrakt med Julius Lucena, der på sin 15-års fødselsdag har sat sin signatur på en aftale frem til udgangen af 2025.

15-årige Julius Lucena har på sin fødselsdag netop underskrevet karrierens første aftale således, at offensivspilleren er på kontrakt i Esbjerg fB frem til udgangen af 2025.

Lucena, der primært dækker kantpositionen, spiller til dagligt på EfB’s hold i U15 Ligaen, hvilket også har sendt ham ind omkring DBU’s U15-landshold.

Anders Brynaa, talentchef i EfB, fremhæver særligt Lucenas offensive kvaliteter, når han skal uddybe, hvorfor aftalen er blevet indgået:

– Julius Lucena har vi lavet en længerevarende aftale med, fordi han er en rigtig dygtig spiller i sin årgang, og vi tror på, vi kan udvikle ham yderligere de kommende år i vores miljø. Han er en driblestærk og målfarlig spiller, som passer godt ind i vores elitemiljø og den stil vi praktiserer med angrebsivrigtigt fodbold. Vi har lavet en god udviklingsplan med Julius, og glæder os til at føre den ud i livet.

Hovedpersonen er glad og stolt over aftalen, og drømmer om en dag at spille i blåt og hvidt på Blue Water Arena:

– Det er en stor dag for mig, og jeg er selvfølgelig stolt over at have kæmpet mig til en kontrakt i EfB. Jeg har en drøm og et mål om at blive professionel fodboldspiller og en dag spille inde på Blue Water Arena for førsteholdet, og det her er et skridt i den rigtige retning. Jeg ved, det kommer til at kræve en stor indsats at nå dertil, men jeg er i det rette miljø blandt gode holdkammerater og trænere, så jeg tror på, det kan lade sig gøre, siger Julius Lucena.

Ved siden af fodbolden går Julius Lucena, der er søn af tidligere førsteholdsspiller og nuværende U19-træner Jerry Lucena, i 8. klasse på Vitaskolen.

Næste Hjemmekamp
lørdag d. 20. juli - kl. 16.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo