Akademi, Klub

EfB skriver kontrakt med ung offensivspiller

Esbjerg fB har lavet en kontrakt med Gustav Langelund, der er en del af U15-holdet, og den offensive spiller har på sin 15-års fødselsdag underskrevet en aftale frem til 2023.

Gustav Langelund har på dagen, hvor han fylder 15 år, lavet en aftale med Esbjerg fB, der gælder til udgangen af 2023.

Offensivspilleren, der har en fortid i samarbejdsklubben Bramming B, spiller på akademiets U15-hold, hvor han med fart og målfarlighed gør livet svært for modstanderne.

Akademichef Lars Vind fortæller:

– Gustav er en rigtig dygtig fodboldspiller med et eksplosivt antrit. Fra sin position på kanten eller en af de offensive positioner formår han at skabe problemer for modstanderen og lægge op til mål samtidig med, han arbejder stenhårdt. Vi tror på, at vi i fællesskab kan tage yderligere skridt i udviklingen og indfri potentialet, og glæder os dermed til at følge ham tæt i de kommende år.

Hovedpersonen er både glad for og stolt over den første aftale, som han kalder for en drøm.

– Jeg er ekstremt glad for at have skrevet under på en kontrakt med EfB, og jeg vil gerne kalde det for en drengedrøm. Rammerne, trænerne og holdkammeraterne her er perfekte for min udvikling, og vi har lavet en god plan for de næste år, som jeg glæder mig til at tage fat på, siger Gustav Langelund.

Langelund går til dagligt i 8. klasse på Vitaskolen.

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo