Klub

EfB søger engagerede trænere til U11

Esbjerg fB søger i øjeblikket engagerede trænere til vores U11-afdeling, som gerne må have erfaring med træning af børn, eller brænde for at træne unge fodbold-spillere.

Esbjerg forende Boldklubber er som den eneste fodboldklub i midtbyen forpligtiget til at tilbyde udviklende læringsmiljøer til de over 600 bredde-og elitespillere, der hver uge betræder grønsværen på Gl. Vardevej i Esbjerg.
Med udgangspunkt i vores vision om at være det mest attraktive samlingspunkt for børnene og ungdommen i Esbjerg, med plads til alle, søger vi at fremme de individuelle færdigheder, der kan matche fodbold på alle niveauer.
Den vision kan kun føres ud i livet, hvis klubben har tilstrækkelige med dygtige, engagerede og motiverede trænere. Hvis du går med drømmen om at træne børn og unge, og søger udfordringer i et sundt og udviklende trænermiljø, så er EfB klubben, du skal vælge.

I øjeblikket søger vi en træner til vores nuværende U11-Drenge B

Vi søger en træner, der gerne må have erfaring med træning af børn, eller brænder for at træne unge fodboldspillere, og i øvrigt sætter det fodboldfaglige og det sociale lige højt.
I afdelingen vil du møde en masse fodbolddrenge, der har lyst til en ting i livet: At spille så meget fodbold som muligt, så de kan blive dygtige fodboldspillere. Derudover vil du få mulighed for at træne sammen med nogle af klubbens mange dygtige trænere. I samarbejde med disse trænere, vil du få de ekstra redskaber, der skal til for at få det optimale ud af den daglige træning ift. spillernes udviklingsmuligheder og personlig udvikling.
Som et led i din ansættelse i EfB tilbyder klubben:
– Tøjpakke
– Personligt medlemskab i EfB
– Kort til Blue Water Arena
– Gratis fodboldtræneruddannelse og sparring med andre af klubbens dygtige trænere
– God reference på dit CV
– Nye venskaber og et sundt og godt trænermiljø
Til gengæld forventer EfB:
– En stabil træner, der vil være med til at udvikle EfBs mange dygtige fodboldspillere
– En træner, der har interesse i at indgå i et samarbejde med andre af klubbens trænere
– En træner, der har lyst og energi til at gøre en indsats for klubben
– En træner, der er frisk på nye udfordringer
Har du spørgsmål til det ovenstående eller har lyst til at mødes med klubbens repræsentant til en uforpligtende snak, så kontakt venligst Rasmus Lundager Heide på mailadresse: rlh@efb.dk.

Næste Hjemmekamp
lørdag d. 20. juli - kl. 16.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo