Klub

EfB styrker den centrale midtbane

23-årige Yacine Bourhane er ny mand i Esbjerg fB, idet den fysisk stærke midtbanespiller har underskrevet en aftale frem til udgangen af 2024. Bourhane har senest spillet for Go Ahead Eagles i den bedste hollandske række.

Esbjerg fB styrker den centrale del af midtbanen med Yacine Bourhane, der har underskrevet en længerevarende kontrakt til og med 2024. Fransk-comoren har senest spillet i Go Ahead Eagles i den hollandske Æresdivision.

Adm. direktør Jens Hammer Sørensen fortæller:

– Med Yacine Bourhane får vi en stærk, central midtbanespiller ind, og det har været et erklæret mål i transfervinduet at styrke os på den position. Vi har fundet frem til Bourhane via vores netværk og scoutingsystem, og han passer godt på den profil, vi har søgt. Med 69 kampe i den franske Ligue 2 kommer han også med stor erfaring fra et højt niveau, og vi glæder os meget til samarbejdet.

Hovedpersonen beskriver sig selv som en midtbanespiller, der godt kan lide spillet langs jorden, og han ser frem til trække den blå-hvide trøje over hovedet.

– Jeg er glad for at være her i Esbjerg, og jeg ser frem til at spille for EfB. Der er ingen tvivl om, at det er en stor klub med ambitioner om at vende tilbage til Superligaen, og jeg håber, jeg kan være med til at indfri målet. Som spiller begår jeg mig midt på banen, hvor jeg forsøger at deltage aktivt i fodboldspillet langs jorden, og jeg glæder mig til at møde mine nye holdkammerater og påbegynde træningen, siger Yacine Bourhane.

Bourhane har rødder i både Frankrig og Comorerne.

Fakta:
Navn:
Yacine Bourhane
Født:
D. 30. september 1998
Tidligere klubber:
Chamois Niort FC, Go Ahead Eagles

Næste Hjemmekamp
lørdag d. 20. juli - kl. 16.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo