Førstehold

EfB tilknytter midtbanespiller fra Vejle

20-årige Hans Høllsberg er ny mand i Esbjerg fB, idet midtbanespilleren har underskrevet en lejeaftale for den resterende del af sæsonen. Han har første træning med holdet torsdag.

Esbjerg fB styrker den centrale del af midtbanen med Hans Høllsberg, der støder til førsteholdstruppen torsdag på en lejeaftale gældende for den resterende del af sæsonen. Han kommer til fra Vejle BK, hvor 20-årige Høllsberg både har spillet i 3F Superligaen og NordicBet Ligaen.

Adm. direktør Jens Hammer Sørensen sætter ord på tilføjelsen:

– Med tilgangen af Hans Høllsberg får vi styrket konkurrencen på vores midtbane yderligere, og det har været et mål for os. Vi får en hårdtarbejdende og energisk spiller ind, der passer godt til den spillestil vi praktiserer og ønsker at udvikle yderligere kamp for kamp, så vi er tilfredse, og er overbeviste om, at Hans bliver et aktiv for os. Vi glæder os til at byde ham velkommen i EfB.

Høllsberg, der kan dække flere pladser på den centrale midtbane, glæder sig til at starte i EfB og konkurrere om spilletiden.

– Jeg ser frem til at starte i EfB, som for mig altid har virket som en fed klub. Da jeg hørte om muligheden for at tage hertil, tænkte jeg, at det kunne være rigtig godt, og det bliver spændende at starte et nyt sted efter at have været i Vejle hele min karriere. Som midtbanespiller kommer jeg med masser energi og et stort løbepensum, hvilket flugter godt med klubbens spillestil, og det vil jeg bringe ind på holdet og forhåbentligt få lov at vise på banen gennem kampene. Jeg kan ikke vente med at møde mine nye holdkammerater og komme godt i gang, fortæller han.

Hans Høllsberg får nummer 24.

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo