Klub

Esbjerg fB ansætter ny børneudviklingstræner

Klubben er stolte af, at vi kan præsentere den nye børneudviklingstræner, der starter med øjeblikkelig virkning.

Indtil sommeren 2020 har klubben indgået et samarbejde med Allan Hug, der ud over at være en særdeles erfaren børnetræner, har været i klubben siden 2012, og dermed kender klubben indgående.
Udover sin lange trænergerning i klubben, har han selv drenge, der spiller i EfB, ligesom han selv har båret EfB-trøjen i sin aktive karriere.
Børneudviklingstrænerens opgave bliver, sammen med den sportslige ledelse og trænerne i klubben, at vise den faglige retning der skal til for at sikre den aldersrelaterede træning for U10 til og med U12, både hvad angår den ugentlige træning i klubben, kampafvikling og det sociale liv i klubben.
Dermed har Allan også medansvar for klubbens udviklingsprogram, og skal være med til at tegne fremtiden for klubbens spillere fra de er 9 til de bliver 11-12 år.
Dette gøres bl.a. ved, at Allan skal koble teori med praksis, hvorfor spillere og forældre jævnligt vil møde ham på banerne.
Rollen som børneudviklingstræner er i øvrigt blevet et krav fra DBU’s side til landets licensklubber, og fra forbundets side er der specifikt fokus på, at funktionen indebærer tydelige sportslige retningslinjer, der skal lede mod endnu større sammenhængskraft mellem de nævnte årgange og resten af klubben.
Vi glæder os til samarbejdet med Allan og ser frem til at sende ham på banerne.
Samtidigt med aftalen med Allan Hug, har klubben også forlænget vores aftale med Lars Kruchov, der fortsat vil være på banerne hos de yngste årgange.

Næste Hjemmekamp
lørdag d. 20. juli - kl. 16.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo