Førstehold

Esbjerg fB forlænger med Yuri Yakovenko

Esbjerg fB og Yuri Yakovenko er blevet enige om at forlænge kontrakten mellem parterne frem til udgangen af 2021.

Ukrainske Yuri Yakovenko kan frem til december 2021 kalde sig Esbjerg fB-spiller, idet den 25-årige angriber netop har underskrevet en kontraktforlængelse.
Med nogle turbulente år i bagagen i form af forskellige skader kom Yakovenko i sommeren 2017 til EfB for at genstarte karrieren, og efter et naturligt tilløb viste han højt niveau med blandt andet syv scoringer i Superligaen heraf fire i det netop overståede mesterskabsspil.
Sportschef Jimmi Nagel Jacobsen glæder sig derfor over, at Yakovenko også i de kommende sæsoner vil tørne ud i EfB-trøjen.
– Yuri har i de seneste seks måneder holdt et meget højt niveau, hvor han viste, at han er en ægte fuldblodsangriber, der kan score mål. Med stenhårdt arbejde var han en evig trussel for forsvarsspillerne på Superliga-holdene, og vi er glade for, at han fortsætter i EfB, siger Jimmi Nagel Jacobsen.
Angriberen glæder sig ligeledes over, at fremtiden er på plads.
– Jeg er meget glad for, at jeg skal fortsætte i EfB. Jeg føler mig i god form, og jeg er tilpas i byen og blandt mine holdkammerater, så det var naturligt for mig at underskrive en ny aftale, siger Yuri Yakovenko.
Yuri Yakovenko har foreløbigt spillet 52 kampe for EfB, og det er blevet til 13 scoringer.

Næste Hjemmekamp
onsdag d. 27. september - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo