Førstehold

Esbjerg fB skriver kontrakt med Mikail Maden

22-årige Mikail Maden er ny Esbjerg fB-spiller, idet den norske midtbanespiller har underskrevet en kontrakt for resten af denne sæson efter et godt prøveforløb.

Esbjerg fB styrker den centrale del af midtbanen med Mikail Maden, der netop har sat sin signatur på en aftale frem til sommer. Den 22-årige nordmand rejser med holdet på træningslejr til Tyrkiet fredag.

Aftalen er landet efter et godt forløb, hvor Mikail Maden har vist sig frem på træningsbanen, fortæller cheftræner Lars ”Lungi” Sørensen.

– I Mikail Maden får vi en dygtig spiller og en målrettet og dedikeret fyr ind i truppen, som vi hilser velkommen. Sportsligt har Mikail de seneste uger efterladt et rigtig godt indtryk, og der er ingen tvivl om, han er en god fodboldspiller. Han er både god med bolden og til at passe på den, og de kvaliteter passer fint ind i det, vi gerne vil i EfB, så vi er tilfredse.

Hovedpersonen har dannet sig et godt indtryk af forholdene i EfB samt ikke mindst holdkammeraterne, og glæder sig derfor til at trække i den blå-hvide trøje.

– Jeg er meget glad for at have fået mulighed for at skrive kontrakt med EfB, som er en stor klub. Jeg ser frem til at møde fansene på det smukke Blue Water Arena, og jeg vil arbejde hårdt for, at vi kan lykkes med en oprykning til sommer, siger Mikail Maden.

Maden, der senest har spillet for Frederikstad FK i hjemlandet, får trøje nummer otte.

Fakta:
Navn: Mikail Maden
Født: D. 17. januar 2002
Tidligere klubber: SK Brann, Schalke 04, Frederikstad FK

Næste Hjemmekamp
søndag d. 4. august - kl. 14.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo - logo