Førstehold

Fem fik debut i Glamsbjerg

Esbjerg fB gik sikkert videre i Sydbank Pokalen tirsdag, da holdet slog Glamsbjerg IF med 8-0. Udover mange flotte mål blev der givet debut til fem spillere, hvoraf fire er fra EfB Akademi.

Et solrigt Glamsbjerg Stadion lagde tirsdag græs til Esbjerg fB’s første kamp i sæsonen, da holdet tørnede sammen med Glamsbjerg IF fra Serie 1. Niveauforskellen på de to mandskaber var stor, hvilket kastede en 8-0-sejr af sig til EfB.
Cheftræner Olafur Kristjansson benyttede således opgøret til at give hele fem spillere debut.
I startopstillingen var der fundet plads til den 20-årige målmand Mads Kikkenborg, der har spillet i EfB hele sit liv, samt Andri Bjarnason, der denne sommer er kommet til fra tyske 1. FC Kaiserslautern. Angriberen stemplede ind med et hattrick.
Efter en god times spil skrev også Zean Dalügge, der netop har forlænget sin aftale til 2023 og er topscorer i U19-ligaen, sig ind i historiebøgerne, og offensiv-spilleren faldt godt ind i spillet.
Med et lille kvarter igen blev de to sidste debutanter sendt på banen.
Der var tale om den 18-årige venstre-back Denis Catovic, som kom til EfB fra samarbejdsklubben Spangsbjerg IF som U8-spiller, og den 19-årige angriber Mathias Holm. Sidstnævnte kom til EfB i 2017 fra HB Køge.

Fra venstre ses Mads Kikkenborg, Zean Dalügge, Andri Bjarnason, Mathias Holm og Denis Catovic.

Næste Hjemmekamp
fredag d. 26. april - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo