Klub

Forberedelserne fortsætter med opfordring til sponsorer og fans

Det forberedende arbejde med at sikre et stærkt Esbjerg fB efter sommeren pågår, og bestyrelsesformand Flemming Enevoldsen har en klar opfordring til alle interessenter.

Esbjerg fB kan med en sejr fredag ude over Middelfart BK endegyldigt spille sig tilbage i landets næstbedste række, og det indledende arbejde mod at forberede næste sæson pågår, fortæller bestyrelsesformand Flemming Enevoldsen.

Enevoldsen giver en status på situationen, og kommer med en klar opfordring til både nuværende og kommende sponsorer samt fans af EfB:

– I EfB lader vi os ikke påvirke af fredagens kæremål fra Paul Conway. Vi har gode folk i styregruppen, der tager sig af de juridiske aspekter. I bestyrelsen, administrationen og i den sportslige afdeling af klubben, er der kun fokus på to ting – først og fremmest skal oprykningen i hus, og så forbereder vi os på den kommende sæson, så vi har et konkurrencedygtigt hold i NordicBet Ligaen.

– Vi har dog brug for al den hjælp vi kan få fra både nuværende og fremtidige sponsorer. Derfor er det meget vigtigt for mig at sende et signal om, at man roligt kan gå i dialog med EfB om at gentegne, forlænge eller måske endda tegne et nyt sponsorat i klubben. Vi har helt ekstraordinært gjort det muligt at tegne sponsorater, hvor betalingerne foregår på en måde, så mindst muligt kommer i Paul Conways hænder, skulle det utænkelige ske.

– Jeg ved, at flere er bekymrede for at sende penge for hele sæsonen ind i klubben, vel vidende at Paul Conway i teorien kan få klubben tilbage. Det har vi en løsning på, og det er derfor vigtigt for mig at sige, at hvis man vil støtte EfB, så er det nu, og ikke om fire eller fem måneder. Det er nu, vi har brug for at kende vores økonomiske råderum i den kommende sæson, hvor kravene til setuppet er endnu større, end de har været i de foregående to sæsoner.

– Derfor har det også været en fornøjelse at mærke opbakningen fra fansene både i hjemmekampen mod Roskilde og det imponerende fremmøde, vores spillere blev mødt af i Aarhus i weekenden. Som helt almindelig EfB-fan kan man gøre sit, ved at tegne et abonnementskort, så vi også i NordicBet Ligaen kommer til at have et af de klart højeste tilskuersnit. Jeg ved, at den store opbakning, er noget spillertruppen er meget glade for. Så det håber jeg, vi vil se fortsætte med uformindsket styrke i den kommende tid, siger han.

Næste Hjemmekamp
lørdag d. 20. juli - kl. 16.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo