Førstehold

Glad Egelund: Meget stolt over ny aftale

18-årige Patrick Egelund skrev tirsdag under på en ny aftale med Esbjerg fB, som binder kantspilleren til klubben frem til sommeren 2023.

Esbjerg fB og Patrick Egelund er blevet enige om at forlænge samarbejdet, så det rækker fire år frem i tiden.
Offensivspilleren er glad for kontraktforlængelsen, som kommer lige oveni, at han permanent er blevet rykket i førsteholdstruppen.
– Jeg er både glad og stolt over at have underskrevet en ny kontrakt med EfB, som i mine øjne er det perfekte sted at fortsætte udviklingen. Allerede i foråret var jeg inde og snuse til Superligaen, og efter min sommerferie blev jeg en fast del af truppen, hvor jeg er blevet taget rigtig godt imod af de andre spillere, siger Patrick Egelund.
To indskiftninger, mod henholdsvis FC Midtjylland og FC København, blev det til før sommerferien, og det har givet blod på tanden i forhold til at opnå endnu mere.
– Det var stort at få debut for EfB på Blue Water Arena og i det hele taget være med omkring holdet i det flotte forår. Med den nye kontrakt sender klubben et signal om, at den tror på mig, og mit personlige mål er, at jeg via hårdt arbejde vil bringe mig endnu tættere på holdet.
– Ligesom alle andre spillere drømmer jeg naturligvis også om at prøve mig af i udlandet på et tidspunkt, men det er ikke noget, som jeg går og spekulerer på overhovedet. Med den nye aftale skal jeg ikke tænke på andet end at gøre mit bedste til træninger og kampe, og om ganske få dage venter der spændende opgaver i både Superligaen og Europa League, så for mig gælder det om at være skarp og byde mig til, siger kantspilleren.
Patrick Egelund stammer oprindeligt fra Holsted fB, som er en del af Sydvestjysk Fodbold Samarbejde.

Næste Hjemmekamp
søndag d. 4. august - kl. 14.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo - logo