Førstehold

Glad Lammers: Vi kan være stolte

John Lammers fortæller forud for matchen mod Randers FC, at han og trænerteamet er stolte af spillerne, som har præsteret rigtig godt. Netop Randers-kampen tilbage i august nævnes som et vendepunkt for Esbjerg-mandskabet.

Humøret er med god grund højt på Gl. Vardevej forud for søndagens opgør mod Randers FC, hvor EfB samtidig har revanche til gode efter 3-3-resultatet i starten af august. Det blev et wake-up call for de blå og hvide, som siden kun har tabt to kampe i ni opgør. Det bringer dem på en foreløbig 3. plads i Superligaen, og det er John Lammers stolt af.
– Jeg er meget stolt af spillerne, men også klubben generelt. Der bliver gjort et stort stykke arbejde på alle fronter, og vi har arbejdet hårdt på træningsbanen for at opnå den her placering. Det har været en holdpræstation, og vi glæder os til de næste kampe, som venter på os. Det blev lidt et vendepunkt for os, da vi smed en 3-0-føring mod netop Randers, hvor vi analyserede meget på tingene derefter. Vi kom frem til, at organisationen og defensiven skulle forbedres, og det har vi i særdeleshed fået styr på, siger Lammers, der forventer et hårdt spillet opgør mod Randers FC.
– Jeg så deres kamp mod SønderjyskE, som var præget af fysik og mange dueller, så jeg forventer de kommer med stor power på søndag. Vi skal være 100 procent klar fra første fløjt, og fortsætte de gode takter med en stærk organisation og hårdt arbejde hele vejen rundt. Vi skal forsøge at spille vores form for fodbold, men heller ikke være bange for at tage fra i duellerne. Vi kender Randers’ styrker og svagheder, og vi har en plan klar til at slå dem, fortæller cheftræneren, der fornemmer en stigende respekt for sit mandskab.
– Vi har gjort et stærkt indtryk i Superligaen, og jeg fornemmer, at andre klubber har fået respekt for os. Vi hører til i Superligaen og jeg tror ikke, at vi her i Esbjerg er de eneste, som har det på den måde, slutter John Lammers.


Superligaen – 14. runde: Randers FC – EfB
Kampdato: Søndag den 28. oktober klokken 14.00
Stadion: BioNutria Park Randers 
TV: 
Eurosport 2

Næste Hjemmekamp
lørdag d. 20. juli - kl. 16.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo