Førstehold

God stemning til generalforsamlingen

EfB Elite A/S, selskabet bag Esbjerg fB, holdt torsdag aften generalforsamling i Carlsberg Lounge på Blue Water Arena, hvor Henrik Jensen og Torben Porsholdt blev valgt som nye medlemmer til bestyrelsen. Samtidig trådte Kristoffer Jarl Kristensen og Peter Kirk Larsen af.

Carlsberg Lounge på Blue Water Arena dannede torsdag aften ramme om den årlige generalforsamling for EfB Elite A/S, der er selskabet bag Esbjerg fB.
Bestyrelsesformand Kristoffer Jarl Kristensen, Claus Sørensen Gruppen, havde på forhånd meddelt, at han ønskede at give staffetten videre, og han åbnede således den obligatoriske generalforsamling for fjerde og sidste gang.
I sin årsberetning kom han forbi EfB’s økonomiske resultat for 2019, det bedste i flere år, der gav et overskud på 2.850.000 kr. Samtidig fremhævede han den flotte bronzemedalje i sommer, ligesom han rundede den sportsligt, skuffende efterårssæson.
Kristensen sluttede af med at fortælle om sine bevæggrunde for beslutningen om at stoppe, inden han takkede alle omkring EfB for mange mindeværdige oplevelser på både godt og ondt, hvilket fremtvang taktfaste klapsalver fra de omkring 70 tilstedeværende.
Også advokat Peter Kirk Larsen trådte ud af bestyrelsen grundet andre store arbejdsopgaver i sit daglige virke.
På valg som nye medlemmer til bestyrelsen var Henrik Jensen, medejer af medicinalvirksomheden 2care4 og tidligere førsteholdsspiller i EfB med 216 kampe, og Torben Porsholdt, adm. direktør og medejer af møbelkoncernen Tvilum.
Begge blev enstemmigt valgt ind.
Bestyrelsen i EfB Elite A/S består derfor af Søren Copsø, Allan Østergaard, Palle Guldager Kristensen, Henrik Jensen og Torben Porsholdt.
Den nye bestyrelses første opgave bliver at udpege en ny formand.
Generalforsamlingen blev sluttet af med et sportsligt indlæg ved sportschef Jimmi Nagel Jacobsen, der kunne fortælle, hvordan holdet i øjeblikket arbejder med at vende de negative resultater til det bedre således, at EfB også efter sommerferien har et Superliga-hold.

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo