Partner

Granly Gruppen fortsætter engagementet i EfB

[vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_column_text]

Over 20 års trofast støtte til Esbjerg fB forlænges med yderligere to sæsoner, idet Granly Gruppen har underskrevet en ny aftale som Elite Partner. Det er vigtigt at bakke op om lokalsporten, lyder det.

Granly Gruppen har valgt at underskrive en ny aftale som Elite Partner med Esbjerg fB, således at virksomheden også i de kommende to sæsoner er med på det blå-hvide hold.
Adm. direktør hos EfB, Brian Bo Knudsen, glæder sig over den nye aftale og ser frem til at bygge videre på det positive samarbejde.
– Vi er glade for og stolte over, at Granly Gruppen fortsat ønsker at være en markant medspiller i EfB. År efter år mærker vi en god og loyal støtte fra Esbjerg-virksomheden uanset, hvordan det går på banen, og det betyder meget for os. Vi ser frem til at fortsætte det gode samarbejde i de kommende to sæsoner, siger han.
Hos Granly Gruppen var der ingen tvivl om, at aftalen med EfB skulle forlænges.
– Med base i Esbjerg er det naturligt for os at give tilbage til byen, og det gør vi gennem lokalsporten. Sport og i særdeleshed fodbold interesserer mange mennesker, og uanset hvor vi er i verden, taler vi om det.
– Vores engagement i EfB er ikke baseret på et øjebliksbillede. Vi har sigte på det lange stræk, og det er også sådan, vi driver virksomhed. Fremtidssikring er et nøgleord for os, og med den nye aftale sikrer vi opbakning til EfB samtidig med, at vi blandt andet får god eksponering, lyder det enstemmigt fra ledelsesfirkløveret i Granly Gruppen.
Udover at invitere samarbejdspartnere og kunder med i Granly Gruppens skybox til oplevelser på Blue Water Arena tilgodeses de ansatte også med billetter til EfB’s hjemmekampe.
Granly Gruppen består af en række højtspecialiserede virksomheder, som alle har deres udgangspunkt i Granly Smede- og Maskinfabrik. Gruppen har over 500 ansatte fordelt på arbejdspladser i Europa og Asien.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_empty_space][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_single_image image=”15503″ img_size=”full” qode_css_animation=””][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_column_text]På billedet ses fra venstre i bagerste række Finn Just Jensen og Brian Vogt, og i forreste række fra venstre ses Kim A. Junk, Lone Marie Jessen, EfB, og Kjeld Vogt.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Næste Hjemmekamp
lørdag d. 20. juli - kl. 16.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo