Klub

Halilovic forlader EfB

Midtbanespiller Dino Halilovic stopper i Esbjerg fB, og er dermed fri til at finde en anden klub i dette transfervindue.

Esbjerg fB og kroatiske Dino Halilovic stopper samarbejdet således, at midtbanespilleren kan fortsætte sin karriere andetsteds. 23-årige Halilovic kom til EfB i sommer, og nåede otte kampe i blåt og hvidt.

Adm. direktør Jens Hammer Sørensen fortæller:

– Dino Halilovic har været et meget positivt bekendtskab med sine fodboldfærdigheder og den indstilling, han hver dag er mødt ind med til både træning og kamp. Da efterårssæsonen var færdigspillet, gjorde vi en status, og nåede i fællesskab frem til, at det vil være bedst for Halilovic’ fortsatte karriere at søge nye græsgange. Vi ønsker Dino alt muligt held og lykke fremover.

Midtbanespilleren har nydt sit ophold i EfB, men glæder sig også til at starte i en ny klub.

– Det har været en fornøjelse at opleve Esbjerg og spille for EfB, og jeg har fra dag et følt mig hjemme her. Jeg har virkelig mærket, hvor stor en klub det er, og jeg er taknemmelig over at have spillet for de fantastiske fans. Jeg ser nu frem til et nyt kapitel i min karriere, og ønsker alle i EfB det bedste fremover, siger Halilovic.

Næste Hjemmekamp
lørdag d. 20. juli - kl. 16.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo