Partner

Højbjerg blev Kampens Spiller

[vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_column_text]

Esbjerg fB viste gode takter i store perioder af kampen søndag, men led en hård skæbne efter et sent sejrsmål til AGF. Trods to indkasserede mål var keeper Jeppe Højbjerg sikker i sine indgreb og kunne ikke stille noget op ved de to scoringer, og han blev således kåret til Kampens Spiller.

Det var en skuffende følelse på Blue Water Arena, som tilskuere og spillere forlod stadion med søndag aften, da EfB tabte 1-2 til AGF trods et overtag i store dele af opgøret.
Jeppe Højbjerg var chanceløs ved udeholdets to scoringer, men viste flere gange i løbet af kampen ro og stort overblik i feltet. Esbjerg-keeperen måtte også diske op med en klasse-redning for at afvise Niklas Backman kort efter pausen, og derfor blev der således kigget hans vej, da fansene skulle udpege Kampens Spiller.
Som bevis på den personlige hæder fik Højbjerg efter kampen overrakt et gavekort på 500 kr. sponsoreret af Bang & Olufsen Esbjerg af kampsponsor Deloitte ved partner Jørn Jepsen.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row css_animation=”” row_type=”row” use_row_as_full_screen_section=”no” type=”full_width” angled_section=”no” text_align=”left” background_image_as_pattern=”without_pattern”][vc_column][vc_single_image image=”19265″ img_size=”full” qode_css_animation=””][/vc_column][/vc_row]