Førstehold

Højbjerg: Fansenes støtte er afgørende

På søndag klokken 17.00 venter sæsonens hidtil vigtigste kamp, når EfB kan sikre en plads i top 6, og Jeppe Højbjerg håber på stor opbakning fra lægterne på Blue Water Arena.

EfB-keeper Jeppe Højbjerg er ikke i tvivl. Esbjerg-mandskabet skal fokusere på at afgøre det selv mod Vejle Boldklub og ikke være afhængig af øvrige resultater i grundspillets 26. og sidste spillerunde.
– Der venter en slags finale for os og vi har bragt os selv i en position, hvor vi selv kan afgøre, om vi skal have en plads blandt de seks bedste. Det vil være et kæmpestort resultat for klubben og vi vil selvfølgelig gå benhårdt efter sejren. Vi kender Vejle og deres styrker rigtig godt. De har nogle offensive kvaliteter og spillere, som på dagen, kan være rigtig giftige og gøre ondt på enhver defensiv. Vi skal gå ud på banen og vise, at det er os, der spille hjemme og bare fokusere på vores eget spil, fortæller EfB’s nummer 16, der ser de blå og hvide fans, som en afgørende faktor.
– Jeg håber selvfølgelig, at der kommer mange på Blue Water Arena og bidrager til en fed kulisse. Vi kan kigge tilbage på kampe som Silkeborg tilbage i maj og Brøndby, hvor støtten og stemningen har været fantastisk, og det betyder virkelig meget for os. Vi vil alle det samme, for en plads i top 6 betyder en masse sjove kampe resten af foråret mod de bedste hold i Danmark, som FCK, FCM og OB.
– Fansene har spillet en afgørende rolle for os før og de vil også blive vigtige for os på søndag, slutter Jeppe Højbjerg.
Køb billet til opgøret mod Vejle Boldklub på Blue Water Arena her. Kampstart søndag klokken 17.00.

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo