Førstehold

Højbjerg fra Abu Dhabi: Niveauet er rigtig højt

Jeppe Højbjerg rejste i lørdags til Abu Dhabi sammen med resten af Ligalandsholdet, hvor to træningskampe mod Sverige og Jordan finder sted. Første mod Sverige den 11. januar og derefter Jordan den 15. januar inden hjemrejse.

I starten af december blev Jeppe Højbjerg udtaget til Ligalandsholdet, der ser det som en god mulighed for at vise, at han har ambitioner i forhold til landsholdet. Højbjerg har været på træningsbanen, og fremhævede mandag aften at han gør sit for at vise sig frem.
– Vi trænede en gang i går, og en gang i dag samtidig med en tur i fitness. Selvom det er opstart, og folk lige er kommet fra ferie, så er niveauet rigtig højt. Der er god intensitet til træning, så det er fedt med træning på et sådant niveau. Banerne her er rigtig gode og vejrforholdene er selvfølgelig også bedre end hjemme, så det er klart en fordel.
Højbjerg bor på værelse med den rutinerede FCM-keeper Jesper Hansen, hvilket passer ham fint.
– Han har jo en del erfaring, og har været udenlands da han spillede for franske Evian, så det er rart med en man kan lære af og høre til råds. Nu gælder det om at træne så godt som muligt og sigte mod at komme i kampform, og så må vi se om det bliver til minutter, slutter Jeppe Højbjerg, der rejser hjem til Danmark den 16. januar igen og støder til EfB-truppen.

Næste Hjemmekamp
lørdag d. 20. juli - kl. 16.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo