Holses drømmemål ikke nok for EfB

Carlo Holse scorede på smukkeste vis sit andet mål i Esbjerg-trøjen, men desværre var det ikke nok for holdet, da de i dag tabte 3-1 i Haderslev til SønderjyskE.

Kampens første store chance stod SønderjyskeE for, da Peter Christiansen slap igennem EfB forsvaret, men Højbjerg var hurtigt ude af sit mål, og tvang SønderjyskEs angriber til en afslutning forbi mål.
Sønderjyske var mest på bolden i kampens indledning, men ingen havde reelt et overtag på opgøret endnu. Midtvejs i første halvleg kom EfB frem til holdets første chance, da Lasha Parunashvili spillede Carlo Holse alene igennem, men uheldigvis for EfB og Holse lykkedes den lille lejesvend fra FCK ikke, at sparke bolden mellem benene på SønderjyskE-målmanden fra den lidt spidse vinkel.
Kort efter chancen til Holse kom SønderjyskE på 1-0. Et indkast fra højre side blev forlænget inde i feltet, og her kom SønderjyskE-angriberen Peter Christiansen først på bolden og kunne gøre det til 1-0 for sønderjyderne.
Føringen holdt dog ikke længe, for seks minutter senere sikrede Carlo Holse nemlig udligningen ind for udeholdet på smukkeste vis. Den unge FCK-lejesvend modtog bolden på kanten af feltet, tog et træk ind i banen og lagde bolden i mål med en flot afslutning i det lange hjørne.
SønderjyskE kom efter et kvarters tid i anden halvleg igen foran, da Peter Christiansen lagde bolden til rette for Eggert Jonsson, som fra kanten af feltet sparkede den i mål på Lasse Mikkelsen, der i pausen havde erstattet en skadet Jeppe Højbjerg.
Kampen bølgede efterfølgende lidt frem og tilbage, men med ti minutter igen fik Esbjerg noget af et slag i jagten på en udligning, da Emmanuel Oti Essigba modtog sit andet gule kort og måtte gå tidligt i bad. Kort efter kunne SønderjyskE lukke kampen til 3-1, da Danny Amankwaa tog et par træk på kanten af feltet inden han satte den fladt i mål.

Resultat
SønderjyskE – EfB 3-1 (1-1)
Målscorere
26′ 1-0 Peter Christiansen
36′ 1-1 Carlo Holse
60′ 2-1 Eggert Jonsson
87′ 3-1 Danny Amankwaa
Indskiftninger
45′ Lasse Mikkelsen (Jeppe Højbjerg)
70′ Yuri Yakovenko (Adrian Petre
70′ Mark Brink (Jeppe Brinch)
Udvisning
80′ Emmanuel Oti Essigba