Klub

Job: Køkkenuddannet medarbejder

Esbjerg fB søger en køkkenuddannet medarbejder, der kan lave varieret kost og bidrage til, at alle kan yde sit bedste.

Er du interesseret i at lave lækkert og varieret kost, der bidrager til, at alle kan yde deres bedste, så er det måske dig, vi søger til en stilling i Esbjerg fB.

Er du madentusiast og kreativ omkring menuplanlægning?

Kan du svare ja til ovenstående, så kan det være dig, vi står og mangler i vores team.

Du er:

  • Uddannet indenfor køkkenfagene; eksempelvis kok, ernæringsassistent, cater eller gastronom. Eller måske er du selvlært med flere års erfaring
  • Nysgerrig på at prøve kræfter i en professionel fodboldklub, hvor kosten har indflydelse præstationerne
  • Serviceminded, idérig og kreativ, ansvarsbevidst og fleksibel

Jobbet er en unik mulighed for at blive en del af EfB Elite A/S, som er i vækst og udvikling.

Du vil komme til at indgå i et team af kollegaer, der varetager madordningen for spillertrup og administration omkring klubben. Du skal have kendskab til sund og ernæringsrig kost og sammen med holdets diætist og fysioterapeuter udarbejde madplaner og retter, der kan understøtte et højt energiforbrug. Du skal være i stand til at varetage økonomien omkring budget og vareindkøb i forhold til madplaner, der tilpasses holdets trænings- og kampprogram.

Du vil primært skulle stå for heldagsforplejning som morgenmad, frokost, og madpakker til busture. Der er sjældent aftenarbejde, men weekendarbejde skal påregnes, da der også trænes både lørdage og søndage efter en skiftende plan.

Lyder jobbet som noget for dig, så send din ansøgning og dit CV. Vi afholder løbende samtaler med ansættelse snarest muligt.

>> Læs mere og ansøg

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo