Partner

Kampsponsor hædrede Esbjerg-matchvinder

Esbjerg fB vandt med 1-0 mod SønderjyskE og hev dermed sæsonens første sejr i hus. Joni Kauko blev matchvinder med hans scoring, som også gav personlig hæder i form af Man of the Match.

SønderjyskE blev besejret 1-0 mandag aften på Blue Water Arena, og John Lammers’ mandskab fortsatte det gode spil, men denne gang gav det også en velfortjent sejr til følge. Joni Kauko dukkede op ved bagerste stolpe med et kvarter igen og scorede kampens enlige mål, der gav de tre point til vestjyderne.
Joni Kauko leverede endnu en fornem præstation og det er tydeligt, at han nyder den mere offensive frihed, som den stærke midtbanespiller har fået i Esbjerg fB. Kampsponsoren til SønderjyskE-opgøret var Beck Multi Cargo 9000, og da de skulle pege på deres Man of the Match valgte de målscoreren, som dermed hædres personligt for anden kamp i streg.
Efter kampen kunne adm. direktør Michael Mio Beck fra Beck Multi Cargo 9000 derfor overrække Esbjergs nummer 7 et gavekort til restauranten Butcher, der kan nyde et måltid med god samvittighed som både matchvinder og Man of the Match i sæsonens første sejr.

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo