Førstehold

Kilmark viste sig frem på U16-landsholdet

U17-spilleren Malthe Kilmark fik spilletid i alle tre kampe for U16 future-landsholdet til miniturneringen i Belgien, og han fik sat et fint indtryk i de røde og hvide farver.

EfB’s unge defensivspiller Malthe Kilmark, har fået minutter i benene for U16 future-landsholdet til en international miniturnering på belgisk grund.
EfB’eren med fortid i SFS-klubben Varde IF, fik en startplads i åbningskampen mod Tjekkiet og spillede 72 minutter som central stopper, i en kamp, der desværre endte med et nederlag på 4-2 mod et fysisk stærkt mandskab.
I næste og andet opgør blev Sverige besejret med 4-1, hvor Kilmark blev skiftet ind og spillede hele anden halvleg med en fin præstation til følge.
I tredje og sidste opgør ved miniturneringen, ventede værtsnationen fra Belgien, og Esbjerg-spilleren havde igen fundet vej til startopstillingen og spillede frem til det 68. minut. Hjemmeholdet var desværre for stor en mundfuld og værterne sejrede fortjent 3-0.
EfB havde Lars Vind med på tætteste hold, da han agerede assistenttræner som led af A+-rollen, og han var tilfreds med det, som EfB’eren havde leveret i de tre kampe.