Førstehold

Kristjansson vil se revanchelystent EfB-hold i Hobro

Esbjerg fB jagter tre vigtige point til regnskabet i 1. division lørdag eftermiddag, når holdet gæster Hobro IK. Cheftræner Olafur Kristjansson forventer at se et EfB-hold, der vil vaske skuffelsen over det seneste resultat af sig.

Lørdag kl. 13.15 lægger DS Arena i Hobro græstæppe til opgøret mellem Hobro IK og Esbjerg fB.
Efter tirsdagens præstation og 0-2-nederlag mod Hvidovre på Blue Water Arena forlanger cheftræner Olafur Kristjansson en helt anden indsats fra EfB-spillerne.
– Der skal ganske enkelt leveres på et andet niveau lørdag, og vi skal præstere på en måde, der klæder byen, klubben og holdet. Vi har forståelse for, at fansene var skuffede efter kampen i tirsdags, for vi præsenterede os ikke som den enhed, som kunne forventes. Der manglede energi og power i en alt for stor del af kampen, og det må ikke ske igen.
– Lørdag skal vi vise en slå-tilbage-mentalitet, så vi sender et positivt signal til omverdenen. Vi skal vise hjerte og vilje, og jeg kan heldigvis mærke en stor revanchelyst fra spillerne for at gå ud og vise, at vi indeholder mere, siger han.
For første gang i sæsonen gik EfB tirsdag samtidig fra banen uden at score.
– Vi skabte en stor chance efter få sekunder mod Hvidovre, som vi desværre brændte. Mod Kolding IF i lørdags producerede vi også tilpas med chancer til at have taget alle tre point, men det viser bare, at hvis man ikke er skarp og effektiv i momentet, så kan det få konsekvenser for slutresultatet.
– Kampene kæmpes fra felt til felt, men afgøres tæt under mål i begge ender. Det kræver fokus og parathed, når mulighederne opstår, og de kvaliteter skal vi have fundet frem igen, for vi har et godt fodboldhold, og det skal vi vise. Ellers kommer det til at klinge hult, siger islændingen.
Olafur Kristjansson forudser et tæt opgør lørdag.
– Hobro har et rigtig godt hold, så der venter os hård modstand. Vi kender dem indgående og ved, at holdet indeholder nogle dygtige individualister, som på dagen har et højt topniveau. Når det så er sagt, så tager vi derop for at komme tilbage på sejrssporet velvidende, at det bliver svært, siger Kristjansson.
Kamptruppen udtages efter fredagens afsluttende træning.

Næste Hjemmekamp
torsdag d. 18. april - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo