Førstehold

Lammers: AGF er den første finale

John Lammers melder klar til forårspremieren mod AGF, som bliver den første finale ud af seks. EfB’s hollandske cheftræner glæder sig til at komme i gang igen, men er klar over, det ikke bliver nogen nem opgave på Ceres Park.

Forårspremieren venter i morgen aften for Esbjerg fB mod AGF, som bliver starten på et spændende, og ikke mindst afgørende forår for John Lammers’ mandskab. Et forår, der indeholder seks finaler i Superligaen, ifølge EfB’s cheftræner.
– Nu har vi haft en god opstart og fået formen på plads. Drengene har arbejdet virkelig hårdt og træningslejren i Tyrkiet var også fin, men vi kan godt mærke, at vi glæder os til at spille om noget igen nu, så det bliver godt at komme i gang. Vi håber at vi kan starte godt ud og bygge videre på formen fra den første halvdel af sæsonen, hvor spillerne gjorde det rigtig godt.
– Defensiven var en af de ting, som virkelig fungerede for os og det har vi også arbejdet videre på hen over vinteren, men det er klart, at midtbanen og offensiven også har fået stor fokus. Vi har hentet Carlo ind til de forreste pladser, som kan tilføje noget ekstra til vores hold. Han er kreativ, har et godt blik for spillet og kan score mål, men vi skal huske på, at han er en ung spiller, fortæller Lammers, der forventer et svært opgør mod AGF i årets første kamp.
– AGF har været stærke i de træningskampe, de har spillet her i opstarten, så det tyder på, at de hvert fald også er klar til i morgen. Det er et hold, som sigter efter top 6 og jeg synes også, at de har kvaliteten til det. De har mange spillere, som kan noget individuelt og score mål, og især kanterne skal vi være opmærksomme på. Vi er fem point foran AGF i øjeblikket og det er derfor dem, som føler presset og er nødsaget til en sejr. Som jeg nævnte før, så skal vi fortsætte de gode takter fra efteråret og bygge videre på det, for så er mulighederne gode. Kampen mod AGF bliver første finale ud af seks og gutterne er 100 procent klar, fastslår John Lammers.
Esbjerg-trænerteamet har truppen klar for offentligheden senere torsdag aften, så følg med på efb.dk.


Superligaen – 21. runde: AGF – EfB
Kampdato: Fredag den 8. februar 2019 klokken 19.00
Stadion: Ceres Park
TV: 
TV3 Sport

Næste Hjemmekamp
lørdag d. 20. juli - kl. 16.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo - logo