Førstehold

Lammers: AGF hører til i top 6

Esbjerg fB spiller søndag kl. 12.00 i Aarhus mod AGF i 3F Superligaen, og cheftræner John Lammers forventer et svært opgør mod en god modstander, der senest imponerede med en 3-0-sejr på Brøndby Stadion.

Søndag kl. 12.00 fløjtes der op for en jysk klassiker, når Esbjerg fB skal til Aarhus, hvor AGF og Ceres Park lægger græs til 3F Superligaens 8. spillerunde.
Cheftræner John Lammers ser frem til udfordringen, som han kalder vanskelig. Samtidig er han dog optimistisk omkring et godt resultat på baggrund af en opadgående formkurve.
– AGF har et godt hold med mange dygtige spillere. Offensivt har de meget dynamik, specielt over kanterne, og defensivt er de solide, så vi skal være klar. I min optik er det et top 6-mandskab, og de har nok ikke det antal point, som jeg mener, de kunne have haft.
– Vi har haft nogle gode træningsdage og arbejder koncentreret med en plan for, hvordan vi skal gribe det an på søndag. Hvis vi er fokuseret hele vejen igennem, og spiller det fodbold, som vi kan, så ser jeg gode muligheder for, at vi kan få point med hjem fra Aarhus, og vi vil gå efter alle tre.
– Når vi spiller op til vores bedste, så kan vi slå alle hold, hvilket vi beviste flere gange i seneste sæson, siger han.
Torsdag tilføjede EfB offensivspilleren Mohammed Dauda til truppen, og det giver øget konkurrence om pladserne. Om ghaneseren er i spil til søndag, vil John Lammers dog ikke afsløre.
– Med Dauda får vi helt generelt endnu et godt kort at bringe offensivt, og det øger konkurrencen om positionerne i startopstillingen, hvilket kun er godt. Det er med til at skærpe spillernes beslutninger på træningsbanen og i kampene, når intet på forhånd er givet. Tiden må vise, om han kommer med i truppen allerede søndag, slutter hollænderen.
Kamptruppen offentliggøres lørdag.
 

Næste Hjemmekamp
lørdag d. 20. juli - kl. 16.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo - logo