Førstehold

Lammers før OB: Vi skal nyde presset

Esbjerg fB spiller fredag aften kl. 19.00 en vigtig udekamp, når Odense Boldklub lægger stadion og græs til et direkte opgør om tredjepladsen i Superligaen. Cheftræner John Lammers ser frem til kampen og fremhæver vigtigheden som et positivt element.

Når Esbjerg fB fredag aften løber ind på græsset på stadion i Odense til den vigtige kamp mod Odense Boldklub, er det samtidig en direkte duel om den bronzegivende tredjeplads i Superligaen. EfB er før kampen placeret som nummer tre, mens OB er firer to point efter. Med blot tre spillerunder tilbage i indeværende sæson står der derfor meget på spil for de to mandskaber.
Cheftræner John Lammers glæder sig over, at EfB-holdet efter en flot sæson har spillet sig i en position, hvor der frem til sidste spilledag i slutningen af maj tegner til at blive spænding om topplaceringerne.
– Som fodboldspiller lever man for de kampe, hvor der står meget på spil, og der er pres på. Det er i kampe som den på fredag mod OB, at spillerne virkelig lærer meget, og det samme gør jeg som cheftræner. Jeg kommer til at se, hvordan den enkelte spiller reagerer i forskellige situationer, siger han og tilføjer:
– Der er pres på begge hold fredag, og vi vælger at tage det positivt og forsøge at udnytte det til vores fordel, og jeg kan også mærke på spillerne, at de glæder sig. Holdet har flere gange i sæsonen vist stærk karakter, eksempelvis i hjemmekampen mod Vejle i grundspillets sidste runde, så jeg er sikker på, vi fredag aften også vil se et velbalanceret EfB-mandskab trods den store interesse for kampen.
For godt 14 dage siden tørnede EfB og OB sammen på Blue Water Arena i et tæt opgør, som sluttede uden mål, og John Lammers forudser endnu en tæt affære mod fynboerne.
– OB er et godt hold, og det er ikke tilfældigt, at de er med fremme i kampen om medaljerne. De har mange teknisk stærke spillere, og så har de mange målscorere, der ovenikøbet kan lave mål på mange forskellige måder. Det bliver ikke nogen let opgave, men vi tror på os selv, og tager naturligvis til Odense for at tage tre point og lægge yderligere afstand til OB, siger han.
Kamptruppen offentliggøres torsdag.

Næste Hjemmekamp
torsdag d. 18. april - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo