Førstehold

Lammers forudser tæt duel i Aalborg

Esbjerg fB skal søndag en tur nord på til Aalborg, når AaB venter i 3F Superligaens 6. spillerunde. Cheftræner John Lammers forudser en tæt duel, men tror på tre point.

Når 6. spillerunde i 3F Superligaen søndag eftermiddag kl. 14.00 fløjtes i gang på Aalborg Portland Park mellem Esbjerg fB og AaB, så står der atter tre vigtige point til kontoen på spil.
Cheftræner John Lammers glæder sig til at besøge Aalborg, og beretter om en god optakt til opgøret.
– Vi har, som altid, været grundige i vores forberedelser, og vi glæder os til kampen mod AaB. Det bliver ikke nogen nem opgave for os, for det er et godt hold, som spiller god fodbold, der venter. Der er ingen tvivl om, at vi skal stå godt i organisationen og være knivskarpe helt fremme for at tage de tre point med hjem til Esbjerg, for det bliver et tæt opgør, hvor detaljerne kan blive udslagsgivende.
– I vores seneste kampe har indsatserne være godkendte, men det har alligevel ikke været nok. Det er vi meget bevidste om, og vi træner hver dag på at forbedre os, og jeg mærker en stor iver i truppen for at dygtiggøre sig. Spillerne er gode til at være positive og guide hinanden, så vi som enhed står stærkt, og det udtryk skal vi se søndag mod AaB, siger hollænderen.
Trods en skuffende sæsonstart rent pointmæssigt, så ryster Lammers ikke på hånden.
– Vi har et koncept, der virker, og vi ved, at resultaterne kommer til os igen. At vi ikke har vundet endnu, skyldes, at vi, som tidligere nævnt, ikke har været skarpe nok der, hvor kampene bliver afgjort . Samtidig har vi manglet lidt marginaler, og dem får vi kun over på vores side igen, hvis vi arbejder hårdt for dem til træning og i kamp – og det gør vi, siger John Lammers.
Kamptruppen offentliggøres lørdag.

Næste Hjemmekamp
lørdag d. 20. juli - kl. 16.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo