Førstehold

Lammers: Forventer forvandlet Brøndby-hold

Når Esbjerg fB søndag eftermiddag kl. 16.00 løber ind på Brøndby Stadion, er det med en god statistik i bagagen, da holdet har vundet alle tre kampe mod Brøndby i denne sæson. John Lammers forudser dog et svært opgør, hvor alt kan ske.

Esbjerg fB gæster søndag Brøndby Stadion, når holdet skal forsvare tredjepladsen i Superligaen mod Brøndby, der aktuelt ligger nummer fem. EfB og Brøndby er tørnet sammen tre gange i indeværende sæson, og alle kampene er vundet af de blåhvide. Senest blev det skærtorsdag til en 1-0-sejr på Blue Water Arena foran knap 10.000 tilskuere.
Trods den gode statistik i EfB-favør forventer cheftræner John Lammers en svær kamp, hvor de ydre omgivelser kan spille en rolle.
– Vi har været dygtige til at få sejrene mod Brøndby i denne sæson, og vi går naturligvis efter at udbygge den gode stime på søndag. Det bliver dog ingen let opgave, for Brøndby er et godt hold, og når de er på hjemmebane, har de en god fanskare i ryggen, som bakker dem op. Alt kan ske, siger han.
Han overværede mandag Brøndby tage en flot skalp, da holdet på udebane i Herning vandt med 2-1 over FC Midtjylland.
– Jeg så Brøndby vinde over FC Midtjylland, hvor jeg noterede mig, at de spillede på en anden måde, end de gjorde mod os få dage forinden. De så rigtig gode ud, og deres presspil fungerede godt, så vi forbereder os selvfølgelig på, at Brøndby har flere måder at gå ind til kampene på, siger John Lammers.
John Lammers er dog ikke i tvivl om, at EfB-mandskabet kan tage endnu tre point til regnskabet og spille sig i en favorabel position i forhold til tredjepladsen.
– Vi skaber chancer mod alle hold, og det vil vi også gøre på søndag. Vi skal være skarpe i begge felter og slå til, når vi har mulighederne, og det er en egenskab, vi har været gode til i stort set hele sæsonen. Det giver en naturlig ro i holdet, og vi har også vist flere gange i foråret, at vi kan komme tilbage i kampene, hvis vi kommer bagud, så vi har en stor tro på, at vi kan tage den fjerde sejr over Brøndby i sæsonen og cementere vores position i jagten på bronzemedaljerne, slutter han.
Kamptruppen offentliggøres lørdag.

Næste Hjemmekamp
lørdag d. 20. juli - kl. 16.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo - logo