Førstehold

Lammers håber på stor opbakning fra lægterne

Blue Water Arena åbner igen dørene, når hjemmebanepremieren mod Vendsyssel FF fløjtes i gang lørdag klokken 16.00 og John Lammers håber på stor støtte fra lægterne.

Stadionet på Gl. Vardevej kan igen spille Superliga-hymnen for EfB’s fans og John Lammers håber, at lægterne vil være godt besat til hjemmebanepremieren mod Vendsyssel FF lørdag eftermiddag.
– Vi har nogle gode fans her i Esbjerg og de gjorde et fantastisk stykke arbejde hele sidste sæson. Vi så især hvor meget det betyder for os i Silkeborg-kampen, hvor de virkelig fungerede som en 12. mand for drengene på banen. Jeg håber, at de vil støtte op om os i løbet af hele sæsonen, hvad end vi er bagud eller foran, for det betyder rigtig meget for os. Vi har brug for dem og vi vil give alt vi har for at gøre dem tilfredse, siger John Lammers forud for Vendsyssel-opgøret, der ikke forventer fire, fem eller seks mål, som det var tilfældet i deres tre seneste møder i NordicBet Ligaen.
– Vi kender Vendsyssel rigtig godt fra 1. divisionen, men det her bliver et helt anderledes opgør. De har lavet flere ændringer, vi spiller Superliga nu og det er 2. runde samtidig med, at de kommer med en sejr i deres første kamp. Der blev scoret rigtig mange mål i vores indbyrdes kampe, men det tror jeg ikke bliver tilfældet i morgen. Vi vil forsøge at præge kampen og spille god fodbold, og så håber vi, at vi kan stå med alle tre point til slut og dermed starte godt på hjemmebane, slutter cheftræneren.
Jeppe Brinch er ikke på 100 % endnu, og bliver derfor ikke en del af morgendagens trup. Rodolph Austin og Klaus Moesgaard er fortsat ude for en længere periode.


Superliga – 2. runde: EfB – Vendsyssel FF
Kampdato: Lørdag den 21. juli klokken 16.00
Stadion: Blue Water Arena
TV: TV3 Max

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo