Førstehold

Lammers: Pokalkampe er altid specielle

EfB møder Hørsholm-Usserød IK i 2. runde af Sydbank Pokalen, og John Lammers understreger, at kampen naturligvis skal tages seriøs fra første fløjt.

Esbjerg fB træder onsdag ind i Sydbank Pokalen, og her skal første stik tages til vejen mod Parken, hvor finalen spilles Kristi Himmelfartsdag. John Lammers’ mandskab møder Hørsholm-Usserød IK, der har sin daglige gang i Serie 1 og vestjyderne har selvfølgelig en markant favoritrolle.
Selvom modstanderen selvsagt kunne have været af en større kaliber, så tager EfB’s hollandske cheftræner ingen chancer, men tager opgøret yderst seriøs.
– Vi møder et lavere rangeret hold, men vi skal stadig passe på, for historien siger, at der altid sker overraskelser i pokalkampe. Sådan nogle opgør er altid specielle og vi ved, at modstanderen ser meget frem til at møde os, for de vil selvfølgelig gøre alt for netop at lave overraskelsen. Vi skal derfor gå ud og tage det seriøst fra første fløjt, og så skal vi selvfølgelig avancere til næste runde. Vi har flere spillere afsted på internationale pligter samt et par skader, men de, der er til rådighed er selvfølgelig klar, siger John Lammers.
Truppen offentliggøres tirsdag aften.


Sydbank Pokalen – 2. runde: Hørsholm-Usserød IK – EfB
Kampdato: Onsdag den 5. september klokken 17.15
Stadion: Hørsholm Idrætspark
TV:
Ingen TV

Næste Hjemmekamp
søndag d. 4. august - kl. 14.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo - logo