Førstehold

Lammers med respekt for Nykøbing

Efter syv ubesejrede kampe venter Nykøbing FC, og det bliver en opgave, som kræver stor tålmodighed.

Stimen som ubesejret blev forlænget mod Viborg FF, og selvom hjemmepublikum ønskede mere af det opgør, så kan EfB se tilbage på hele syv kampe uden nederlag. Den gode række af kampe skal gerne forlænges på udebane mod Nykøbing FC, som tidligere på året viste tænder i den modsatte kamp.
– Det er et farligt hold, og det viste de os, da vi mødte dem på hjemmebane. I den første time spillede vi det bedste, som vi har spillet hele sæsonen og skabte mange chancer, men var tålmodige og virkeligt skarpe på kontra. Vi lærte en lektie i den kamp, og det skal vi vise, fastslår cheftræner John Lammers, der har noteret sig, at Nykøbing FC i de seneste runder har hentet point mod flere af de andre tophold.
– De har fået nogle resultater de sidste par uger, men vi kender deres kvaliteter, og dem skal vi prøve at neutralisere. De kan godt spille fodbold, og vi så, hvordan de scorede tre gange mod os senest, så vi skal være fokuserede for at få noget med hjem. Vi fokuserer i det hele taget på hver enkelt kamp for sig selv, fordi vi skal bruge point for at holde os til i toppen, og det er det, vi kommer efter på søndag.

Næste Hjemmekamp
søndag d. 4. august - kl. 14.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo - logo