Førstehold

Lammers ser frem til første test

Torsdag eftermiddag venter årets første testkamp for EfB og Esbjerg-cheftræner, John Lammers, ser frem til at komme i kamp igen. Matchen mod SønderjyskE spilles på hybridbanen i Esbjerg bag Blue Water Arena klokken 13.00.

Esbjerg-spillerne har været på træningsbanen i halvanden uges tid og i morgen, torsdag, venter årets første testkamp for John Lammers’ mandskab. Esbjergs hollandske cheftræner glæder sig til at blive testet mod SønderjyskE, hvor formålet naturligvis er, at komme et skridt tættere på kampformen inden forårspremieren mod AGF den 8. februar.
– Vi har haft en rigtig hård opstart, hvor spillerne har trænet godt og nu ser vi frem til at komme i kamp i morgen. De her træningskampe handler jo altid om, at komme i bedre form og selvfølgelig sørge for, at spillerne undgår skader. Vi kender SønderjyskE rigtig godt og det er et af de hold, som vi også skal måle os med i Superligaen. Det bliver god modstand for os og som altid, så vil vi forsøge at spille vores form for fodbold, men vi skal huske på, det kun er en træningskamp, fortæller John Lammers.
Årets første testkamp spilles torsdag den 17. januar klokken 13.00 på hybridbanen bag Blue Water Arena. Der er ingen adgang for tilskuere på selve plænen, men opgøret kan naturligvis overværes gratis fra den anden side af indhegningen. EfB liveopdaterer fra kampen på Twitter.
Truppen består af 21 spillere og tæller blandt andet Budu Zivzivadze, som er tilbagevendt efter endt lejeophold, mens der er også er blevet plads til prøvespilleren Agon Mucolli, der har trænet med siden sidste uge.


Truppen:
Lasse Mikkelsen
Mads Kikkenborg
Markus Halsti
Lasha Parunashvili
Joni Kauko
Rodolph Austin
Adrian Petre
Adnane Tighadouini
Jesper Lauridsen
William Møller
Mark Brink
Brent McGrath
Jeppe Brinch
Noah Nurmi
Jacob Lungi Sørensen
Klaus Moesgaard
Mads Larsen
Agon Mucolli
Rasmus Rejnhold
Budu Zivzivadze
Patrick Egelund

Næste Hjemmekamp
lørdag d. 20. juli - kl. 16.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo - logo