Førstehold

Lammers: Vi vil revanchere os

Både EfB og FC Roskilde fik stoppet gode stimer i sidste runde, og nu handler det om at komme op på hesten igen.

Når John Lammers i morgen sender EfB på banen ude mod FC Roskilde, er det uden Adrian Petre, der blev indskiftet i Rumæniens uafgjorte U21-landskamp mod Portugal, og uden den skadede Yuiry Yakovenko. Ellers mangler kun langtidsskadede spillere som Jesper Jørgensen og Klaus Moesgaard, og det glæder naturligvis John Lammers, som gerne vil tilbage på sporet efter sidste runde. Her stoppede Vendsyssel FF en stime på otte ubesejrede kampe
– Vi håbede selvfølgelig på mere i sidste uge, men du kan ikke vinde alle kampe, og nu skal vi prøve at revanchere os mod Roskilde. Vi mangler Petre og Yakovenko, men der er god stemning i truppen, og vi kan se, hvad vi manglede sidst, vi mødte Roskilde, forklarer John Lammers, der har noteret sig, at den kommende modstander også har ændret udtryk.
– Siden de har fået ny træner, er de blevet lidt mere offensive, og de angriber med mange folk. De har fået resultater mod gode hold, men det er en kamp, som vi ser frem til, og vi tror på, at vi kan få noget med hjem.
FC Roskilde – EfB starter søndag den 12. november klokken 13.45, og kampen vises på TV3 Sport 1.

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo