Førstehold

Lammers: Vi skal spille med omtanke

John Lammers og EfB byder SønderjyskE velkommen på Blue Water Arena på mandag og cheftræneren kræver mere omtanke i kampens hede.

Esbjerg fB tager i mod SønderjyskE mandag i Superligaens 5. runde, hvor John Lammers’ mandskab fortsat jagter sæsonens første sejr. John Lammers og resten af trænerteamet er klar over, der skal holdes fokus på den defensive organisation, der også inddrager, at spille med omtanke mod mandagens gæster.
– SønderjyskE står meget godt organiseret som hold og har klare aftaler på plads. Det skal vi forsøge at bryde op, mens vi samtidig skal være forsigtige, for de er gode på omstillingsspillet, og være klar på dødbolde, som også er en af deres styrker. Vi har set, at vi mangler erfaring i dele af spillet og konkrete situationer og der er vi nødt til at være mere kloge og spille med omtanke. Vi skal hjælpe hinanden med at holde organisationen hele vejen rundt, siger EfB’s cheftræner, der samtidig ligger vægt på presspillet.
– Vi skal arbejde stenhårdt, for at få presspillet til at fungere, hvilket jeg også synes har været godkendt i store dele af vores spil. Randers-kampen var en lærestreg for os, og der ser vi hvor vigtigt det er, at vi arbejder som en enhed og holder strukturen, siger John Lammers forud for SønderjyskE-opgøret, der spilles mandag klokken 19.00 på Blue Water Arena.


Superliga – 5. runde: EfB – SønderjyskE
Kampdato: Mandag den 13. august klokken 19.00
Stadion: Blue Water Arena
TV: TV3 Sport