Førstehold

Lammers: Humøret er højt

Esbjerg fB er i en god stime med to sejre og en uafgjort i de seneste tre kampe, og kommer derfor med god selvtillid frem mod AaB-kampen mandag aften.

John Lammers’ mandskab har vundet deres to seneste kampe med 1-0 mod henholdsvis SønderjyskE og Brøndby IF. Endnu en svær udebane-opgave venter nu, når EfB drager til Nordjylland for at krydse klinger med AaB på Aalborg Portland Park, som i øjeblikket indtager ligaens nummer to.
AaB har stået stærkt defensivt, men er samtidig det mandskab, der har scoret mindst mål. John Lammers forventer endnu et svært opgør mod nordjyderne, der står godt defensivt og vil også komme med god selvtillid.
– Det bliver en svær kamp mod AaB, der er et af de bedre-spillende mandskaber i ligaen. Vi kommer selvfølgelig til at opleve en anden atmosfære, end det var tilfældet i Brøndby, men de kommer også med en god selvtillid, for de ligger nummer to á point med FCK og spiller på hjemmebane. De står rigtig godt på banen og er gode defensivt, hvilket gør, at de ikke behøves, at score mange mål, siger John Lammers og fortsætter.
– Der er et rigtig godt humør i truppen lige nu efter de sidste par kampe, hvor vi har tanket godt med selvtillid. Vi har forbedret os defensivt og ikke lukket mål ind i de sidste to kampe, så det ser rigtig positivt ud. Drengene arbejder hårdt på træningsbanen hver dag, og det er også nødvendigt, for vi er nødt til at lære hurtigt og tilvænne os. Vi har vist, at vi kan overraske, når vi spiller godt og vi vil gøre alt for at skabe et flot resultat på mandag, slutter cheftræner, John Lammers, der fortsat må undvære Daniel Anyembe til matchen mod AaB.
Cheftræneren berettede samtidig, at Rafael van der Vaart muligvis kan blive en del af truppen, der offentliggøres søndag aften.


Superliga – 7. runde: AaB – EfB
Kampdato: Mandag den 27. august klokken 19.00
Stadion: Aalborg Portland Park
TV: TV3 Sport

Næste Hjemmekamp
fredag d. 26. april - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo