Førstehold

Lammers: Vigtigt at holde fokus

John Lammers ser ingen grund til at sætte pres på spillerne inden kampen mod SønderjyskE, selvom han selvfølgelig er klar over, at en sejr og tre point også betyder en plads i mesterskabsslutspillet.

SønderjyskE og Vejle Boldklub står tilbage som modstandere i EfB’s kampprogram i den resterende del af grundspillet, før det vides, om det bliver til en plads i mesterskabsslutspillet eller ej. Forudsætninger er gode for de blåhvide, men EfB-cheftræner John Lammers vil ikke sætte et unødvendigt pres på spillerne.
– Der er ingen grund til at lægge presset for meget på os selv i forhold til en top 6-placering. Vi er tæt på og vi vil selvfølgelig gøre alt, for at få en sejr mod SønderjyskE. Hvis vi opnår en plads blandt de seks bedste, vil det være en kæmpe bedrift og overordnet set en perfekt sæson, og også mere end vi forventede. Vi skal dog holde fokus og tage en kamp ad gangen, og så kan vi tænke på det bagefter, fortæller Lammers, der forventer en hård fight mod SønderjyskE.
– Jeg så dem spille mod Randers, hvor de fik en tiltrængt sejr og det har selvfølgelig givet dem en masse selvtillid. De er utrolig stærke på standardsituationer og forsøger altid at få mange med i boksen, når de slår indlæg. Jeg tror også, der venter en fysisk kamp, for de har en masse power og så er deres bane måske ikke den bedste, hvis man vil spille poleret fodbold.
– I dele af opgøret, kan det sagtens blive samme kampbillede som Horsens-kampen og det skal vi være klar på. Men SønderjyskE har også kvaliteter i spillet med bolden og vil gerne spille fodbold, som vi vil. Vi skal sørge for at holde organisation og arbejde for hinanden uden at forhaste noget, så er jeg sikker på, at mulighederne nok skal komme, slutter EfB’s cheftræner, John Lammers.


Superligaen – 25. runde: SønderjyskE – EfB
Kampdato: Søndag den 10. marts 2019 klokken 14.00
Stadion: Sydbank Park 
TV:
Eurosport 2

Næste Hjemmekamp
søndag d. 4. august - kl. 14.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo - logo