Førstehold

Lars “Lungi” Sørensen ny cheftræner i EfB

Lars ”Lungi” Sørensen tiltræder som cheftræner i Esbjerg fB på en aftale frem til sommer med start med øjeblikkelig virkning. Søren Pallesen bliver assistenttræner.

Esbjerg fB har ansat 53-årige Lars ”Lungi” Sørensen som ny cheftræner for førsteholdet på en kontrakt gældende for resten af sæsonen.

Adm. direktør i EfB, Jens Hammer Sørensen, er glad for, det er lykkes at lave en aftale med ”Lungi”:

– Vi står foran en meget spændende og vigtig sæsonafslutning, hvor der resterer 13 kampe, og vi er sikre på, at Lars ”Lungi” Sørensen kan gå ind og forløse potentialet i truppen og skabe de resultater, vi alle forventer.

– ”Lungi” har masser af erfaring fra et langt liv med elitefodbold både på og uden for banen, og han kommer nu ind i EfB med en høj faglighed, som vi hurtigt forventer vil forgrene sig på træningsbanen og dernæst i kampene.

– Det er samtidig ikke nogen ulempe, at han kender EfB og ved, hvilke krav og forventninger vi stiller og har til hinanden, så vi glæder os til samarbejdet.

For ”Lungi” er opgaven spændende, og det var ikke vanskeligt at takke ja.

– Jeg er EfB’er, så da jeg blev forelagt muligheden om at blive cheftræner og hjælpe klubben og førsteholdet gennem resten af sæsonen, var det egentligt let sige ja.

– Konkurrencen i toppen af rækken er stor, så det kommer til at kræve en stor indsats hele vejen rundt for at lykkes med sæsonmålet. Det bliver et spændende forår, hvor vi skal ud og levere allerede fra på søndag, og det tror jeg på, vi kan.

– Jeg har naturligvis fulgt med fra sidelinjen gennem sæsonen, og jeg kan se en trup med mange dygtige spillere. Opgaven for os i trænerteamet bliver nu at få justeret detaljer både defensivt og offensivt og arbejdet med strukturen, så vi får det bedste frem i hver enkel spiller, og jeg glæder mig til at komme i gang, siger ”Lungi”.

Frode Birkeland og Jesper Lange fortsætter i trænerteamet, der yderligere bliver tilført en ressource i form af Søren Pallesen, der hidtil har trænet EfB’s hold i U17 Ligaen.

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo