Førstehold

Lars Vind: Vi skal bevare momentum i finalen

EfB U19 spiller i dag klokken 15.00 finale til det Skandinaviske Mesterskab. FC Midtjylland bliver modstanderen og dermed venter et ægte dansker opgør. 

Sejre over Elfsborg, Stabæk og FC København gav en billet til finalen i det Skandinaviske Mesterskab for Lars Vinds U19-mandskab, hvor FC Midtjylland venter. Dermed venter et opgør mod en stærk modstander, der selvfølgelig er kendt hjemme fra den danske U19 liga.
Lars Vind glæder sig over de flotte præstationer der har bragt dem til finalen og understreger at alt kan ske i sådan en situation.
– Vi møder et tophold fra U19 ligaen, så det gør ikke noget at vi lader dem blive favoritter. Det er jo en anderledes kamp, da der skal findes en vinder i dag. Det bliver to hold som kender hinanden godt og står fint mod hinanden, med tanke på 3-3 kampen i den hjemlige liga. FC Midtjylland er et fysisk stærkt hold og spiller god fodbold, men vi har bestemt muligheder. Jeg håber vi kan bevare momentum og finde det spil frem vi gjorde mod FCK med en stabil defensiv og så skabe noget i den offensive del. Det bliver en kamp med lir på og vi glæder os rigtig meget, slutter U19-cheftræner Lars Vind.
Kampen om det bedste hold i Skandinavien fløjtes op klokken 15.00 i Göteborg og kan ses på følgende link: https://ifkgoteborg.solidtango.com

Truppen
1. Alexander Kostow
16. Mads Kikkenborg
2. Jonas Mortensen
3. Simon Bækgaard
4. Thor Kristiansen
6. Davis Easter
7. Mads Larsen
8. Nico Carnat
9. Patrick Egelund
10. Martin Egelund
11. Mathias Holm
12. Deniz Korkmaz
13. Mikkel Søndergaard
14. Oliver Olsen
19. Emil Ankersen
20. Daniel Anyembe
21. Oliver Nielsen
22. Rasmus Rejnhold

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo