Akademi

Lokal U15-angriber får kontrakt i EfB

Esbjerg fB har skrevet kontrakt med U15-angriber Kenan Omerovic, og parterne har nu en aftale, der løber de næste tre år.

15-årige Kenan Omerovic har netop skrevet under på sin første kontrakt med Esbjerg fB, og angriberen, der til dagligt gør sig på U15 Liga-holdet, kender dermed fodboldfremtiden de næste tre år, idet aftalen løber til sommeren 2027.

Omerovic har tilbragt hele sit fodboldliv på Gl. Vardevej.

Talentchef Anders Brynaa ser en god og spændende fremtid for Omerovic, der har forudsætningerne for at nå langt.

– Kenan Omerovic har en rigtig spændende pakke med klare spidskompetencer. Først og fremmest vil jeg fremhæve mentaliteten, for Kenan går hver dag på banen for at blive bedre, og det er vejen frem i EfB for vores unge spillere. Derudover har Kenan en fantastisk fysik, og det er et unikt våben, som vi allerede nyder stor gavn af på U15-holdet, og vi glæder os til de kommende sæsoner, siger han.

Kenan Omerovic ser EfB som et ideelt sted at fortsætte udviklingen.

– Jeg ser en god fremtid for mig her i EfB, så jeg har selvfølgelig ønsket at blive. Der er et godt miljø, som jeg kender rigtig godt, og jeg synes, jeg bliver bedre hver dag, jeg går på træningsbanen sammen med trænere og holdkammerater. Jeg kender mine styrker og svagheder, og dem arbejder vi med, så jeg kan blive så god som mulig. Drømmen er selvfølgelig at spille på førsteholdet, og det vil jeg arbejde hårdt for at opnå, fortæller han, og løfter samtidig sløret for, at AC Milan er den endegyldige drømmedestination.

Sideløbende med fodbolden går Kenan Omerovic i 8. klasse på Vitaskolen Bohr i Esbjerg.

Næste Hjemmekamp
lørdag d. 20. juli - kl. 16.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo