Partner

Lyreco ny business-partner

Esbjerg fB og Lyreco Danmark A/S har fra årsskiftet indgået en partneraftale, der betyder, at virksomheden bliver en integreret del af fordelsprogrammet EfBusiness foruden status som partner.

Lyreco Danmark A/S, der er landets største B2B-leverandør af kontorartikler, er fra årets start blevet en del af Esbjerg fB. Således træder virksomheden ind som partner og i EfBusiness, som er et fordelsprogram, der tilbyder skarpe priser forbeholdt eksisterende samarbejdspartnere i EfB.
Hos Lyreco, der er verdensomspændende, og har hovedsæde i Roskilde, er der glæde over aftalen, og der ses perspektiver i samarbejdet.
– Vi er glade for vores nye samarbejdsaftale med EfB. I forvejen er vi leverandør til flere virksomheder i Esbjerg, og ser nu frem til, i fællesskab med EfB, at gøre det endnu mere attraktivt at samarbejde med Lyreco til gavn for både EfB og virksomhederne i Esbjerg og omegn, lyder det.
Key Account Manager hos EfB, Lone Marie Jessen, er ligeledes begejstret.
– Vi er meget glade for aftalen med Lyreco, og nu ser vi frem til for alvor at skabe et værdifuldt partnerskab til glæde for alle parterne, siger hun.
Lyreco vil være tilstede på EfB’s samarbejdsmesse torsdag d. 23. januar i Musikhuset Esbjerg. Virksomheden er en del af Lyreco Gruppen.
>> Gå til Lyrecos hjemmeside

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo