Førstehold

Mesterskabsaspiranter besøger U19-holdet

Lars Vinds mandskab, som er de forsvarende mestre i U19 Ligaen, skal op mod FC Midtjylland som indtager 1. pladsen i øjeblikket. En svær kamp venter da modstanderen stadig er ubesejret efter fem kampe. 

Esbjerg fB skal lørdag spille deres tredje kamp i sæsonen 17/18 af U19 Drenge Ligaen, hvor de skal tilbage på sejrssporet efter et ærgerligt nederlag i de døende minutter mod Lyngby senest, hvor en flot stime derfor blev brudt. Det var nemlig første nederlag i kalenderåret 2017 for U19.
FC Midtjylland har endnu et nederlag til gode efter fem kampe. Sæsonen startede ud med 2-2 mod Brøndby, men siden da er det blevet til lutter sejre mod Randers Freja, FC Nordsjælland, AaB og OB. Derfor venter der en svær kamp, hvor især defensiven kan få sit at se til. FC Midtjylland har nemlig scoret hele 17 mål i indeværende sæson.
– FCM er et stærkt hold. Alle skal præstere deres ypperste på dagen for at hive sejren hjem, som vi gerne vil og derved give dem deres første nederlag i denne sæson. Vi er godt tilfreds med spillet i sidste weekend i 1. halvleg, men glemte at krige da spillet ikke fungerede. Hvis vi gør det samme mod FCM risikerer vi at få ørerne i maskinen. Derfor vil vi være beredt til fight inden spillet eventuelt sætter sig, siger Lars Vind.
Oliver Olsen og Simon Bækgaard er små skadet og er ikke med i den foreløbige trup
Kampen spilles lørdag klokken 13.00 omkring Guldager Idrætscenter.

Truppen:

16. Mads Kikkenborg
2. Jonas Mortensen
4. Thor Kristiansen
5. Jeppe Schultz
6. David Easter
7. Mads Larsen
8. Søren Ilsøe
9. Patrick Egelund
10. Martin Egelund
11. Mathias Holm
12. Deniz Korkmaz
15. Mikkel Nielsen
19. Emil Ankersen
20. Jacob Lønne
21. Oliver Nielsen

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo