Førstehold

Mølby: Jeg vil gerne være en del af EfB

Der venter en spændende opgave for Johnny Mølby, der som ny assistenttræner i EfB ser frem til indgå i et godt trænerteam.

Når Johnny Mølby træder ud på træningsbanen på Gl. Vardevej til sin første træning med EfB, bliver det som en del af et trænerteam omkring cheftræner John Lammers, og den rolle ser han frem til.
– Jeg har haft nogle gode møder med John Lammers, og der har jeg fundet ud af, at vi har en rigtig god kemi. Den måde, som han gerne vil have mig til at deltage i trænerteamet, kan jeg let se mig selv i, og jeg glæder mig til at blive en del af holdet. Nu ser jeg frem til at møde resten af trænerteamet og spillerne i en trup, som ser rigtigt spændende ud med mange unge spillere af egen avl, siger Johnny Mølby, der ofte har været at finde på Blue Water Arena, hvor han enten har været træner for modstanderholdet eller set fodbold.
– En af grundene til, at jeg har valgt EfB er, at det for mig altid har været et godt sted at komme. Der er en god atmosfære, og det er en traditionsklub, som har noget særligt omkring sig. Det kunne man se, da oprykningen blev sikret, for det viste, hvor meget det betyder for rigtigt mange, og det vil jeg meget gerne være en del af.

Næste Hjemmekamp
lørdag d. 20. juli - kl. 16.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo