Førstehold

Nederlag og remis i eSuperligaen

eSuperligaens 3. og 4. runde gav blot et enkelt point til Qack og Chrøis, da de blå-hvide tabte 6-5 til Lyngby mandag, mens Chrøis sikrede det ene point tirsdag mod Silkeborg IF med en scoring i overtiden.

Fire runder er nu afviklet i eSuperligaen, og Esbjerg fB høstede et enkelt point til kontoen i løbet af 3. og 4. runde. EfB ligger placeret på ligaens 12. plads, men har blot to point op til 8. pladsen, hvor det skiller om at komme med i slutspillet.
EfB mødte Lyngby BK i 3. runde, hvor det var holdkaptajn, Qack, der startede ud med et 3-2-nederlag til Lyngbys Kaalby. I returkampen ventede dermed en svær opgave for Chrøis, der kæmpede flot, men måtte altså nøjes med at spille 3-3. EfB’erne tabte samlet 6-5, og måtte gå tomhændet hjem efter 3. runde.
I 4. runde stod Silkeborg IF på menuen, der har stablet et yderst kompetent hold på benene i form af Adellovich og Pilm. Qack startede ud mod Adellovich på hjemmebane, der efter at være bagud 2-0 dog fik pyntet på resultatet til 2-1. I returkampen skulle Chrøis som minimum have en sejr, for at EfB kunne høste point til kontoen, og med sin scoring dybt inde i overtiden til 2-1, så sikrede han altså ét point.
I 5. runde venter førerholdet Brøndby IF, mens 6. runde byder på et opgør mod AC Horsens.
Husk EfB kan følges i eSuperligaen på Facebook under EfB eSport. Det er også muligt, at se højdepunkter fra 3. og 4. runde på linket herunder.
Højdepunkter 3. og 4. runde – eSuperliga

Næste Hjemmekamp
fredag d. 31. maj - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo