Førstehold

Niels Erik Søndergård forlader EfB til oktober

Tidligere på måneden annoncerede Esbjerg fB en intern omstrukturering for at styrke EfB Akademi. Niels Erik Søndergård valgte samtidig at takke nej til en anden stilling i EfB og søge mod nye udfordringer. Dem har han nu fundet i AC Horsens.

For at styrke fremtidens talentudvikling i EfB Akademi foretog Esbjerg fB i starten af august en omstrukturering.
I samme ombæring valgte den tidligere ungdomselitechef Niels Erik Søndergård at kigge efter nye udfordringer, og det får han fra d. 1. oktober i AC Horsens.
Efter først 357 førsteholdskampe for EfB siden debuten i 1982 og dernæst 22 år i organisationen uden for banen er det således en klubmand, der forlader EfB, hvilket adm. direktør Brian Bo Knudsen anerkender:
– Niels Erik Søndergård afslutter om lidt en lang og flot karriere i EfB, hvor han har bestridt mange roller med stor loyalitet. Vi siger farvel til en dygtig og respekteret kollega, der står stor respekt omkring, og samtidig ønsker vi Niels Erik alt det bedste fremover. Vi glæder os til på et tidspunkt forhåbentligt at krydse klinger på banen.
Søndergård sætter pris på de oplevelser EfB har givet, men ser også frem til at starte hos Horsens.
– Jeg har haft en utrolig god tid hos EfB, hvor jeg har været omgivet af fantastiske og kompetente mennesker gennem alle årene og fået oplevelser, jeg aldrig glemmer. Nu kigger jeg frem til en spændende opgave blandt dygtige mennesker i Horsens, som jeg glæder mig meget til at tage hul på, siger Niels Erik Søndergård.
Niels Erik Søndergård forlader EfB ved udgangen af september.

Næste Hjemmekamp
torsdag d. 18. april - kl. 19.00
Blue Water Arena
Køb billet
logo vs logo